Българският кечист Русев и неговият съотборник Ейдън Инглиш допуснаха изненадваща загуба от отбора на Бризанго в последното шоу на „Разбиване”

Бризанго в състав Тейлър Брийз и Фанданго са едни от най-колоритните участници на сериите SmackDown, не само заради модерното си излъчване, което придават на ринга. Тейлър Брийз, по специално, е един страховит талант, който показва, че може да очакваме всичко от него.

Почти е сигурно, че в края на това десетилетие Тейлър ще бъде една от най-големите звезди на организацията, така че никога не трябва да сме изненадани да го видим да печели. Но да видим как Фанданго е приковал мощния българин към пода на ринга, беше огромна изненада, от която не сме се възстановили напълно.

Каквито и да са обстоятелствата, винаги е изненада да видим Русев на гърба си (не забравяйте и серията му от победи), а Фанданго не е записвал победа над толкова голям опонент, нали?

Но точно тази харизма носи спорта: всичко може да се случи и често именно това става. От своя страна, Русев и Ейдън Инглиш не приемат поражението леко и искат да осъществят своето отмъщение възможно най-скоро. Остава да видим развръзката на тази ситуация.