Бившата шампионка на Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория петел Миша Тейт обяви, според нея, кой е най-секси боецът за всички времена. Докато Тейт вече е окачила ръкавиците на стената, пенсионирайки се от спорта през миналата година, тъмнокосата красавица все още се радва да поддържа връзка с феновете си.

Сега Тейт е решила да вземе участие в игра в социалните мрежи, в която нейните фенове получават шанс да попитат американката каквото си поискат. По време на тази игра един от нейните фенове я попита "Кой е най-добре изглеждащият боец на UFC за всички времена". Бившата шампионка дори получи възможни опции, от които да избере: Люк Рокхолд, Алан Джаубан, Майкъл Биспинг, Джордж Сен Пиер, Витор Белфорт и Пауло Коста. Все пак, обаче, Тейт имаше друг боец в главата си. Отговаряйки на въпроса, тя заяви: "Никой от изброените - Джош Томпсън".

Джон Томпсън е бивш боец на UFC, който сега се подвизава под банера на конкурентната верига Bellator MMA. Боецът е бивш модел и бивш шампион на Strikeforce.

 

"Don't you bite your lip!" #Hitch

Публикация, споделена от Josh Thomson (@therealpunk) на