Ако сте човек, който има слаб стомах и му призлява, когато види повечко кръв, моля ви, подминете тази статия в този момент.

Сега, докато в клипа по-долу, публикуван от боеца в света на смесените бойни изкуства Джон Магуайър, няма огромни количества кръв, подгответе се психически за това, което сами пожелахте да видите.

Във видеоклипа виждаме боецът в полусредна категория от Англия Джак Мейсън (29-17-1), който получава лекарска помощ от един смел доктор, след като по-рано през деня беше нокаутиран от шведския звяр Хакон Фос (9-5) на събитието Cage Warriors 93, което се проведе в Гьотеборг, Швеция.

Мейсън, който получи огромна аркада над лявото си око, официално загуби срещата чрез технически нокаут в първия рунд и най-вероятно беше спасен от по-нататъшни травми от навременната намеса на съдията Марк Годард. С псевдоним като "Камакът", не бихте си помислили, че Мейсън някога ще получи подобна аркада.

Докато английският ветеран ще трябва да се справи с третата си поредна загуба, той все пак има късмет, че главата е все още на раменете му.

Доста зловещо, нали?