Мексиканската суперзвезда Саул "Канело" Алварес (49-1-2, 33 КО) ще се стреми само към победа с нокаут, когато се изправи в среща реванш срещу шампиона на IBF, WBA, WBC и IBO в средна категория Генади Головкин (37-0-1, 33КО).

Реваншът между двамата топ атлети беше официално обявен миналата седмица и ще се проведе на 5-и май на място, което все още предстои да бъде уточнено. В първия двубой, състоял се на 16-и септември в Лас Вегас, двамата боксьори предложиха динамична битка в продължение на 12 рунда, но не успяха да излъчат победител, след като срещата завърши със съдийско равенство.

Този път Канело заяви, че тренира само и единствено за победа с нокаут. Той не желае да позволи срещата бъда бъде оставена в ръцете на съдиите. Мексиканеца се опасява да не би заради твърденията, че Головкин бил ограбен в първия двубой, сега официалните лица ще гледан с друго око върху шампиона.

"Този път съдиите няма да решават срещата с резултатите си. Ще спечеля битката с нокаут... Ще бъда готов да спечеля по този начин", заяви Канело.

Мексиканецът планира да тренира като за последно. След дванадесетте рунда с Головкин, които бяха и първата му среща в средна категория, той се чувства много уверен от изхода в реванша.

"Ще бъда в най-добрата си форма. Ще направя страхотна битка и съм уверен, че ще спечеля. Знам, че това ще бъде по-интересна среща от първата и