Гловър Тейшейра все още не е приключил със спорта. 37-годишният бразилец даде да се разбере, че все още е сила, с която всички в полутежка категория на Ultimate Fighting Championship трябва да се съобразяват. 

Тейшейра доказа това, след като нокаутира още в първия рунд младата надежда Миша Циркунов на битката им в събитието на UFC в Уинипег, Канада.

Циркунов започна битката доста агресивно и успя да пласира няколко удара в главата и тялото на своя опонент, но опитния бразилец отговори с прекрасна борба и успя да свали Циркунов на земята. Тейшейра се опита да приложи захват за задушаване, но младокът съумя да се измъкне, но в следващия момент бразилеца отново беше на неговият гръб и започна да го налага с удари в главата беззащитния Циркунов, което принуди съдията да прекрати срещата и да даде отсъди победа с технически нокаут в полза на Тейшейра.

"Знаете, че на моята възраст всички започват да се съмняват в мен, но това, което трябва да правя, е да тренирам усилено и да работя над всеки аспект. Всеки път в Октагона е нужно да даваш 100%-та от себе си и постоянно да имаш желанието да се доказваш", заяви Тейшейра, който има 15-годишна кариера в смесените бойни изкуства.

Бразилецът подобри своя професионален рекорд до 27-6. Той е спечелил две от последните си три битки и пет от последните си седем. Рекордът на Циркунов пък спадна до 13-4, а това беше и втора поредна загуба за него.