Шампионът на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО) заяви наскоро, че с удоволствие ще се присмива на ударите на шампиона на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа (20-0, 20 КО).

Промоутърът на Джошуа Еди Хърн обаче силно се съмнява, че на Паркър ще му е смешно, ако британската суперзвезда му пласира една от бомбите си, когато двамата се изправят един срещу друг на 31-ви март в Кардиф, Уелс.

"Очевидно Паркър ще се разсмее, когато Антъни Джошуа го удари в брадичката, но аз се надявам, че това няма да се случи. Ако се разсмее, мисля, че ще имаме нещо, за което трябва да се притесняваме, защото когато Антъни ви удари, не мисля, че смехът е едно от нещата, които ще ви дойдат на ум, но все пак интересен коментар от страна на Паркър", заяви Хърн.

"Всички говорят за желязната брадичка на Паркър, но той никога не е бил удрян от жестокостта и бързината на Джошуа. Това ще бъде огромно събитие и ние нямаме търпение то да се случи", добави промоутъра.

Джошуа вече е доказвал силата на ударите си, тъй като по-голямата част от противниците му са били нокаутирани в рамките на три кръга. Но също така трябва да отбележим, че в последните няколко битки на британеца той е трябвало да работи доста повече, за да си осигури победата и това се дължи на факта, че равнището на конкуренцията се е увеличило доста.

Паркър и неговият екип не отричат физическата мощ на Джошуа, но искрено вярват, че британеца има "стъклена брадичка". Те планират да се насочат към нея много рано в двубоя и вярват, че няма начин Джошуа да издържи на канонада от мощни удари в продължение на цели 12-ет рунда.