Армен Назарян прие с усмивка, но и с гняв, публикациите, че е пострадал при автомобилна катастрофа на булевард "Черни връх" в столицата вчера.

"Как съм пострадал, като днес сутринта играх с момчетата на баскетбол?", попита ядосан треньорът на националите по класическа борба. 

"Ветераните бихме младите с 11:10, а вчера играхме футбол и завършихме 5:5. Запалиха ми телефона да пипат дали е вярно. А на всичкото отгоре притесняват жена ми, роднините ми.... Какви са тези глупости? Да, аз живея в този район, но нито съм катастрофирал, нито е смачкана колата ми, нито аз съм пострадал. И е нормално преди да се пишат подобни неверни неща, първо да се провери протокол от полицията. Но това може да се случи само в България. Още очаквам извинения...", добави Назарян.

В момента националите, водени от него, са на лагер в комплекс "Диана" и се подготвят за европейското в Каспийск (Русия), което стартира на 30 април. 
Тимът ще остане на лагер в столицата до 8 април, а после ще продължи подготовка в Самоков.

"Ние не спираме да тренираме, за нас няма почивни дни. Европейското е първото най-важно състезание за годината и всички момчета много отговорно подхождат към подготовката. За щастие подобни писания не успяха съвсем да помрачат настроенията ни. Първо се ядосахме, после се смяхме...", добави Назарян./БТА