За четвърта поредна година през месец септември ще се проведе традиционния конкурс Мис Картинг в Пловдив. Този път по случай петата годишнина на Картинг писта „Лаута” шоуто обещава да бъде изключително интересно и завладяващо.

Крайният срок за записването на кандидат-миските е 14 септември. Желаещите да участват в атрактивната надпревара трябва да са с "бензин в кръвта", приятна външност и "горещ темперамент". Конкурсът се организира за 4-та поредна година на Картинг писта "Лаута", с партньорството на Дарик радио, а от тази година и на Gong.bg.

Рожденият ден на съоръжението ще бъде отбелязан на 21 септември.

Тази година участничките ще пристигнат на пистата не с картове, а с бъгита „Razor”. По време на картинг партито финалистките ще дефилират с дрехи на Maze и Franco Ferucci, ще отговарят на въпроси на журито и ще танцуват. Ще има специален кръг с кодовото име „мокра картинг блузка”, но организаторите не искат да разкрият какво точно ще правят в него кандидатките за титлата.

Публиката също ще участва в конкурса като излъчи своята фаворитка - Мис Картинг на публиката, която ще бъде избрана чрез гласуване. Наградният фонд за победителките е над 1000 лева плюс множество предметни награди.

В журито са включени футболни специалисти от Пловдив, представители на Модна Агенция „Визаж”, медиите и спонсорите. Имената им обаче се пазят в тайна.

Заявки за участие в конкурса се подават на касата на Картинг писта “Лаута” или на e-mail: deltakart@mail.bg.