Изборът за най-впечатляваща снимка на FOREX Колата беше труден. Сред изпратените над 25 снимки екипът на Адмирал Маркетс избра тази, направена от г-н Емил Михов от Габрово. Заснета е в първия ден от Рали България, по време на етап три до радио пост 11.

Снимката е изключително красива на фона на язовир Батак, като до момента е единствена по рода си. Именно затова се спряхме на нея. Представител на компанията ще се свърже с щастливия победител, за да получи своята награда.

Общо 7 участника се включиха в надпреварата за наградата от 500 лева. Всички те ще получат утешителна награда от нас – монета MagicToken, която дава възможност да открият промоционална реална търговска сметка с в ИП Адмирал Маркетс. С нея всеки ще може да изпита адреналина от реалната търговия на валутния пазар и да го сравни с усещането при моторните спортове.

По-долу ще видите някои от снимките, които получихме. Всички снимки, които ни бяха изпратени ще може да намерите в нашия Фейсбук профил admiralmarkets.bg

Благодарим на всички, които се включиха с това състезание!

Гледай на живо старта от Формула 1 на пистата Монца в Италия с туристическа агенция "Галера" от 10 до 13 септември!


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.