Екипажът на Булбет Рали Тийм Тодор Славов/Добромир Филипов (Рено Клио R3) завърши успешно участието си в седмия кръг от Европейския рали шампионат в Чехия. Въпреки спуканата гума, проблемите със съединителя и отменените скоростни етапи, Славов и Филипов успяха да завършат на второ място в класирането на Европейския рали шампионат за автомобили с един двигателен мост, изпреварени единствено от местния пилот Антонин Тлъстак (Ситроен С2 С1600). Със спечелените 12 точки, българите запазиха своите шансове за шампионската титла в края на сезона.

Тодор Славов завърши и на пето място в генералното класиране на Европейския рали шампионат. Така той добави нови 4 точки към актива си и излезе на осмо място във временното класиране.

Освен Славов и Филипов, в състезанието участва и още един български екипаж. С номер 116 участваха Екатерина Стратиева и Петър Сивов. Двамата завършиха успешно трудното рали и успяха да натрупат ценен опит.

След финала на състезанието в Чехия се разбра, че екипажът на Булбет Рали Тийм ще участва във всички състезания до края на сезона, валидни за Европейския рали шампионат. Следващият старт на двамата българи е в Испания - рали Принсипе де Астуриас. Състезанието е осми кръг от Европейския шампионат и е валидно за промотирания от Евроспорт шампионат IRC. Ралито ще се проведе между 10 и 12 септември край испанския град Овиедо.