Крум Дончев и навигаторът му Петър Йорданов от GLOBUL Rally Team завършиха успешно рали България 2011, въпреки проблемите, с които се сблъскаха по време на надпреварата.

В резултат екипажът заема 7-о място в генералното класиране на състезанието и 5-а позиция в подреждането на рали България, валидно за българския шампионат.

42-ото издание на рали България се проведе в два състезателни дни – 9 и 10 юли, като съдържаше общо 10 скоростни отсечки. През началния ден състезателите изминаха шест от тях. Дончев и Йорданов започнаха с трето време в първия етап и амбицирани да подобрят постижението си още в следващата отсечка. За съжаление точно тогава екипажът спука гума, а генерираното изоставане предопредели състезанието в голяма степен. През същия ден състезателите имаха проблем с ръчната спирачка, а освен това и счупена полуоска.

През ден 2 от рали България 2011 стратегията на Дончев включваше борба за стопяване на разликата от първия ден. В резултат той успя да се придвижи с три места напред в генералното класиране и независимо от трудностите да завърши успешно надпреварата.

След финала пилотът на тима каза: „Завършихме успешно рали България след доста трудни два състезателни дни. Вчера спукахме гума и логично натрупахме закъснение. В резултат през днешния ден това, което трябваше да направим, бе да се изкачим, колкото обстоятелства ни позволяват, напред в генералното класиране. В крайна сметка успяхме да се придвижим с три позиции нагоре.”

Същевременно навигаторът Петър Йорданов спечели първото място в инициативата, която съпътстваше рали България 2011 – "Многобой в памет на Ричард Груев!". По време на официалното награждаване Йорданов получи и извоювания приз. Следващото състезание от програмата е рали Хеброс (30-31 август 2011 г.).