Отборът на Булбет Рали Тийм ще сложи началото на нова ера в отразяването на рали състезанията. Специално за най-престижното българско автомобилно състезание – рали „България”, екипът на Тодор Славов ще инсталира в неговият автомобил 3D камера. Кадрите заснети от 3D системата Go Pro ще бъдат първите в света, които ще предоставят възможността на феновете да изпитат още по-силно неописуемата атмосфера на рали състезанията.

„За нас е огромна чест, че първи ще успеем да осигурим истиски 3D кадри за феновете на автомобилните спортове. Нашата цел винаги е била да привличаме нови почитатели към голямата аудитория на ралитата чрез атрактивни и запомнящи се събития, които подчертават характера на нашия спорт. Ще направим първите тестове на официалният шейкдаун в петък и още същата вечер феновете ще могат да видят резултата. Технологията осигурена от Go Pro позволява кадрите да се гледат на обикновен компютър, в интернет през You Tube, а също така и на телевизори и монитори поддържащи 3D. Eдинственото, от което се нуждаят гледащите са нормални хартиени 3D очила” – заяви Владимир Гатев, отборен координатор на Булбет Рали Тим.

Партньор на варненският тим в атрактивно начинание е XCoSports, които ще осигурят 3D системата на Go Pro.

Феновете на автомобилните спортове, които имат желание да видят как протичат отсечките от рали „България” от автомобилът на Тодор Славов в 3D формат, могат да го направят в официалният You Tube профил на Булбет Рали Тийм, който се намира на следния адрес: www.youtube.com/BulbetRallyTeam .