Конкуренция от общо 7 пилоти очаква Иван Влъчков от екипа на Дамасцена Алба с Хонда Сивик във втория кръг от националния шампионат на Затворен маршрут. Той ще се състои идния уикенд в Русе.

Шампионът за последните 3 години в серия Туринг не завърши предишното състезание - писта Лики Моли на Дракон след технически проблем. И сега е амбициран да се върне на пътя на победите.

На трасето в Русе обаче няма да му е лесно. На линия са ветеранът Стоян Апостолов с Хонда Сивик, Кольо Карастоянов също от екипа на Дамасцена Алба с Хонда Сивик.

За първи път този сезон ще се състезава и Станислав Паришков с Опел Кадет. В класа ще участват още Светослав Ковачев с Рено Клио, Минко Минков с Опел Астра, Александър Димитров с Фолксваген Голф и Станислав Първанов с Хонда Сивик. Отсъства победителят от първия кръг Давид Будев.

"Очакваме силна конкуренция, заяви Влъчков. - Благодаря на механиците на екипа ми Дамасцена Алба, че оправиха напълно колата ми след проблемите на Дракон. Благодаря и на семейството ми за подкрепата. Ще се борим за победата."