Постиженията на едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy бяха представени тази седмица на президента на Hyundai Motorsport - Гьо Хеон Чой и на Стефан Хенрих - Директор Маркетинг и PR на Hyundai Motorsport, по време на петия кръг от WRC - рали Португалия.

Те поздравиха Стефан Митов – Национален директор „Продажби” на „Индустриал Комерс” и Георги Гвоздейков – проджект мениджър на Hyundai Racing Trophy, за добрите резултати на едномарковия шампионат и постиженията в развитието на автомобилния спорт в България.

Изразената подкрепа от екипа на Hyundai Motorsport, участващ във WRC, допълнително стимулира отбора на Hyundai Racing Trophy и доказва, че амбициите на българската спортна платформа са устремени по правилния път и към световния подиум.

ед края на втори кръг от Източноевропейския офроуд шампионат, родният екипаж от Hyundai Off-Road Racing Team - Цветомир Иванчев/Ивайло Николов зае лидерската позиция сред български и чуждестранни състезатели в генералното класиране в своя клас. Българите бяха винаги със сериозна подготовка и доказаха професионализъм и издръжливост, като преминаха успешно над 1200 състезателни километра със своя Hyundai Santa Fe T1 за изминалите два кръга от „Баха“ 2016.