Мненията на Христо Геров и Симеон Симеонов след второто и трето място на рали България, втори кръг от Hyundai Racing Trophy.

"Ралито протече добре за нас, имахме малко проблеми в неделния ден, след като близо 10 км карахме по джанта, тъй като спукахме гума. Мирослав Ангелов беше прекратил участието си и в последния етап върнахме газта, на специалните етапи карахме за публиката", каза Геров.

"Любимите ми отсечки са спусканията, тъй като аз обичам да пързалям, а за рали Твърдица си пожелавам първото място, след като в Румъния бях трети, а тук втори", каза Геров, който финишира втори.

Симеон Симеонов беше щастлив, че е стъпил на стълбичката, но отчете и късметът, който го споходи, след като Мирослав Ангелов и Васил Жеков отпаднаха от ралито.

"Карах възможно най-добре по отсечките, исках да карам без излишни рискове, получи се. На моменти дори връщах газта, доста добре вървях по трасето", каза Симеонов.

"Съжалявам, че по този начин станах трети, след като отпаднаха Жеков и Ангелов, но това е ралито", допълни младият пилот.