На елегантна церемония в елитен столичен мол пилотът Григор Григоров и навигаторът му Даниел Миленков презентираха новата кола - Пежо 208 R2, с която ще се състезават през новия сезон. Предизвикателствата пред Григор са българският рали шампионат, както и балканския рали трофей.

На церемонията присъстваха куп елитни пилоти от близкото минало, а шефът на федерацията по автомобилен спорт Владимир Илиев пожела успех на екипажа с новата му кола.

Григоров е двукратен шампион в едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy, но сега предизвикателствата пред него са различни.

Григоров благодари на семейството си, което е неотлъчно до него в рали изпитанията и си пожела един добър сезон.

Григор винаги е демонстрирал класата си по състезателните трасета, а дебютът му с новата кола ще е на рали България в средата на май.

Григоров отчете, че винаги се е учил от многократният рали шампион Димитър Илиев.

Събитието беше уважено и от бившият шеф на БФАС Радослав Козлеков, треньорът на пилотите от едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy - Петър Гьошев, както и Крум Дончев.

"Винаги съм се стремял към победите, конкуренцията ме мотивира, когато нямаш конкуренция, ти започваш да се разсейваш и да правиш грешки, ще се борим за генерално класиране при автомобилите с един двигателен мост,  постижимо е с този автомобил да се борим и за призово класиране и в българския рали шампионат", коментира Григоров след представянето на автомобила.