Нежното рали присъствие на румънското Брашов

Изцяло дамският екипаж, в едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy, Виктория Гъркова/Велислава Павлова впечатли зрителите на румънското рали в Брашов. Двете момичета направиха едно изключително добро състезание и покаваха отлични времена.

Целта пред екипажа беше да финишират успешно надпреварата, тъй като това беше първо излизане за тандема извън България, а отзивите са отлични. Разбира се, има още върху какво да работят под ръководството на наставника им Петър Гьошев, но бъдещето е пред тях.

"Щастлива съм, притеснено ми беше на градската отсечка в петък, на дългите етапи също беше доста трудно, в последната отсечка натиснах малко и се получи. Доволна съм. Завършихме ралито, което беше нашата цел. Има още неща за трениране", коментира Гъркова след надпреварата.

Тя коментира, че вече се е сработила с навигаторката си в лицето на Велислава Павлова и няма никакви проблеми в това отношение.

Навигаторката Павлова вече няма търпение да дойде рали България, което е в средата на май, и иска да надградят от представянето си в Румъния.

Свързани материали

  • Първи кръг на Hyundai Racing Trophy - рали Брашов Първи кръг на Hyundai Racing Trophy - рали Брашов
  • Победа за Симеон Симеонов на Hyundai Racing Trophy в Румъния Победа за Симеон Симеонов на Hyundai Racing Trophy в Румъния
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
рали

Рали

SAS banner