Екипажът на "Мегапорт Рейсинг" Мирослав Ангелов и Георги Гаджев стартираха в рали Сърбия, кръг от родния шампионат, за втора поредна рали титла. 

В състезанието участват 57 екипажа, а шампионът на България е с номер №1. След българската Skoda Fabia R5 стартират местната звезда Душан Боркович и Игор Маркович с новата генерация Skoda Fabia R5 Evo и унгарският тандем Янош Пушкади и Барнабас Годор със същата кола, от който екип е нает автомобила от Боркович. 

От нашия шампионат по програма предстои провеждането на ново рали – Бургас, към което има много въпросителни за провеждането му. Така много вероятно рали „Сърбия“ да е последния кръг от родния сезон, след който Мирослав Ангелов и Георги Гаджев могат да ликуват като новите шампиони на България. След три ралита – България, Сливен и Твърдица шампионът от миналата година Мирослав Ангелов има 166 т., следван от Йордан Атанасов и Янаки Янакиев с 85 т. и Антон Титов с навигатор Динко Георгиев със 71,60 т. Атанасов пропуска рали Сърбия, така със сигурност дори и при провеждането на рали Бургас, което е с коефициент 1 по точкуване като рали с малък пробег Ангелов ще стане шампион на България. 

Така за първи път от 14 години насам рали Сърбия може да е определящото състезание за родния шампионат. Предстоят 14 отсечки с обща дължина 591 км, от които 160 км състезателни.