Крум Дончев и навигаторът му Петър Йорданов финишираха на трета позиция в рали Сърбия 2011. Надпреварата бе втори кръг от тазгодишния български рали шампионат.

44-ото издание на рали Сърбия се проведе в периода 25-26 юни 2011 г. По време на двата състезателни дни екипажите изминаха общо 15 скоростни отсечки, равняващи се на 201,09 км, а преходите между тях добавиха към общата дистанция още 363,70 км.

През първия състезателен ден екипажът Дончев/Йорданов се движеше на втора позиция. За съжаление, още на самия старт на началната отсечка от ден 2 се появи проблем в автомобила Пежо 207 S2000. В крайна сметка екипажът завърши на трето място, като след края на надпреварата Крум Дончев обясни: "Рали Сърбия 2011 беше страхотно състезание.

За съжаление в началото на втория ден, още на старта на първата отсечка, автомобилът изгасна. След опити, продължили над 25 секунди, най-накрая запали. Все още не е ясна причината, предполагаме, че има проблем с инсталацията. Съжалявам, че изпуснахме второто място. Разбира се, в предстоящите стартове от шампионата продължаваме да се борим за максимално добри постижения". Следващият кръг от българския рали шампионат е рали България 2011, което ще се проведе в периода 8-10 юли.