Настъпи времето за най-запомнящото се състезание за сезон 2018 - рали "Antibes Cote d'Azur", Франция! 

Екипажът на "Grigorov Racing Team" ще вземе участие отново с Peugeot 208 R2, с пилот Григор Григоров и навигатор Йордан Йорданов.

Впечатляващо е човек да мине по толкова исторически отсечки като тези от настоящето рали - легенди на спорта са постигали най-големите си успехи именно на тези етапи.

"Изключително технични, сгънати и трудни са пътищата, по които вече преминахме по време на описванията.Направихме доста добра и описателна записка, с Йордан се стиковаме като екип все по-добре и по-добре. Определено трасето ни пасва", сподели Григор преди надпреварата.

"След леки промени по автомобила го усещам по-бърз и по-директен. Постепенно давахме по-добри времена. Доволен съм от механиците и навигатора и съм уверен за идните дни", заяви той след шейкдауна.

Стратегията на отбора е да поддържа постоянно темпо, без излишни рискове, защото една грешна стъпка може да коства много. Вероятно голяма част от пилотите ще срещнат трудности по време на ралито, но ако българският екип се справи както на рали "Трансилвания", ги очаква едно добро крайно класиране. Истинската победа ще бъде да финишират невредими и доволни от състезанието! 

Очакват ги 4 състезателни етапа, всеки по 25 км за съботния и най-важен ден за ралито.