Един от най-талантливите млади български пилоти Григор Григоров ще има нов навигатор за предстоящия сезон в рали състезанията. Това ще бъде Йордан Йорданов, който през миналата година беше копилот на шампиона от едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy - Симеон Симеонов.
 
Григоров, който записа силен сезон през 2017 г. и взе Европейския рали трофей на ФИА (Балканска зона) в клас ERT3 и в клас Джуниър за 2017 г., досега се състезаваше с Даниел Миленков. За новия сезон Гиргор отново ще кара с Пежо 208 R2.
 
Автомобилът ще бъде с нов дизайн на окраската, нов технически екип ще обслужва екипажа Григоров/Йорданов, както и по-пълно проявите му ще бъдат отразявани от присъединилото се към екипа пресаташе - Мартина Григорова.
 
Промяната на навигатора не идва изненадващо, след като Даниел Миленков продължава образованието си в чужбина.
 
"Ще направим всичко възможно тази година българският автомобилен спорт да се гордее с това, което може да направи Григоров Рейсинг Тим, обяви мениджъра на тима и баща на пилота Григор Григоров-старши. – Като клуб ще направим тази година всичко в много по-добър аспект.“
 
„Целите ни за 2018 г. са да повторим успеха си в Европейския Рали Трофей (Балканска зона), както и първото място в националното първенство", заяви Григор. 
 
Нели Беширова - изпълнителен директор на Риск инженеринг и Енекод добави: „За нас е удоволствие да подкрепим усилията в спорта на такива млади и амбициозни хора. Нещо повече, за нас е чест да бъдем заедно с екипа на Григоров Рейсинг Тим.“
 
Заради подкрепата, която екипажът получаваше през миналия сезон от Риск инженеринг и Енекод, председателят на БФАС Владимир Илиев връчи на Беширова специално изработен плакет.