Една от най-сексапилните актриси в света – Меган Фокс – е мокрият сън на топ пилота от Мото GP Валентино Роси. Това призна самият ексцентричен италианец в светско интервю за „Ла Република”. Роси призна, че би направил всичко на света, за да бъде с актрисата от хитовия филм „Трансформърс”. Валентино споделя, че намира Меган Фокс за страхотна и уникална, жена с невероятна, запленяваща красота и обещаваща кариера в Холивуд. „Тя е великолепна, бих дал всичко, за да я срещна,” са точните думи на пилота.

Доктора може само да се надява, че по време на някоя от европейските премиери на втората част от „Трансформърс”, Меган ще посети и някои град, близо до него, и може би дори ще сбъдне мечтите му...Надали Роси ще се задоволи само с автограф и снимка, както повечето други фенове на хубавицата...

В същото интервю Валентино признава още много интересни подробности за личния си живот, като например, че е загубил девствеността си 17-годишен, в Бърно, когато печели първото си Гран При. „Бърно, 1996 година, за няколко дни ми си случиха прекрасни първи неща – правих любов за първи път, взех първи пол-позишън, и спечелих състезанието. Перфектният уикенд,” разказва той и казва само, че първата му жена е била негова близка приятелка, без да назовава имена.

„Имам три лица – едното е на истинския мен, който се показва само с истински приятели. Второто е сред повече близки хора, най-много група от 15 човека. А третото ми е официалното,” казва още Роси. „Това последното говори на пресконференции, дава автографи, то е публичната фигура. А има и още едно – то е на мотоциклетиста, и всичко друго е без значение, когато то се появи.”

Валентино Роси завършва с изявление, че иска да остане в Ямаха още известно време, като иска да поднови договора си поне до 2012 година.