В началото на юни една катастрофа разтърси за пореден път света на мотоциклетизма. 27-годишният състезател Дейли Матисън загина в надпреварата на остров Ман в Супербайк, като стана общо 259-та жертва на тези състезания от началото на провеждането им през 1907 г. 

Неговата съпруга Натали, която в миналото е била сред красавиците около пистата на тези стартове, разкри трагичната история на последните моменти от живота на любимия ѝ. Защото е била на трибуните, заедно с невръстната им дъщеричка. 

Дейли Матисън минал точно покрай тях двете във втората обиколка на състезанието и броени метри по-нататък катастрофирал тежко. Натали очаквала, че травмите му не са тежки и отишла към мястото с детето на ръце, казвайки ѝ: "Татко падна и се удари, но ще се оправи." 

Когато отишла при официалните лица, те ѝ обявили, че съпругът ѝ е мъртъв. Тя изпаднала в шок, от който все още трудно се съвзема. Самата тя признава, че по време на сватбата им преди четири години той ѝ казал, че "не очаква да живее дълго". 

Дейли Матисън починал само няколко дни след третия рожден ден на дъщеричката си Дейзи. Малката гледала баща си по състезания още от 8-дневна възраст, а майка ѝ признава, че всеки път преди старт изпадала в тих ужас, че мъжът ѝ може да не се върне жив. И изживяла всичко като на филм на 3 юни, когато той починал на пистата. 

Сега Натали и Дейзи живеят със сестрата на мотоциклетиста - 33-годишната Рене - и разчитат на помощта на двете семейства, за да се отърсят от шока.