Вече втори ден екип от професионалисти подготвя зала Арена Армеец за финала на Световното първенство по мотокрос фрийстайл, който ще бъде тази събота от 19.00 часа.

От Германия пристигнаха част от промоутърския екип на събитието, които са специалисти в инженерството и изграждането на конструкцията за скоковете на състезателите. Тази година ще има нови технически елементи за пилотите и като цяло трасето ще бъде с доста промени и по-атрактивно. Трима от невероятните Давид Риналдо (182 т.) , Майкел Мелеро (180 т.) и Роб Аделберг (168 т.) ще стане новият Световен шампион в FMX за 2015 година в съботната вечер в София.

Близо 1300 кубични метра пръст ще бъде положена, за да се спазят всички изисквания за провеждане на състезанието.

Утре / петък / от 12.30 на среща с медиите в пресцентъра на залата с последни подробности за събитието ще присъстват шефа на промоутърския екип на Световното първенство Марко Мантлей, пилота Роб Аделберг, Франк Ендерс, които е дизайнер на трасето, Румен Петков- председател на Гран При България и шефа на родната федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов.

Билети за супершоуто все още има, като бройката продадени е около 9000 . Малко над 1000 са по касите на зала Арена Армеец, eventim.bg и партньорската им мрежа.

Вратите на залата ще бъдат отворени в 17.00 в събота за феновете на шоуто,а самото състезание започва в 19.00 часа и ще продължи до 22.15 когато ще бъде церемонията по награждаване на шампионите. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS