Феновете на мотоциклетизма нямат търпение да започне новия сезон, който чука на вратата. Още с по-голямо нетърпение могат да гледат те към падока на LCR Honda, където за предстоящия първи състезателен уикенд се очаква раздвижване. Макар всички да са свикнали с красивите момичета около пилотите, сега със сигурност ще има допълнителни емоции. Всички очакват в лагера на LCR Honda да има и момичета от страниците на „Плейбой”, а причината е съвсем очевидна – мъжкото списание е един от новите спонсори на състава.

Най-щастлив от сделката може да бъде Ранди Де Пюние, който получи възможността да се снима за изданието, в компанията само на своята мощна машина…и една гола девойка. На някои от фотосите към тях се присъединява и бившият шампион при най-лекия клас Лусио Чечинело, който в момента работи за LCR Honda и направи сделката с „Плейбой”.

 

„Плейбой” ще подкрепя Де Пюние в първите стартове от сезона, но няма да може да го стори поне за Гран При на Катар. Организаторите на първия старт не разрешиха логото на списанието да се вижда върху мотора или върху екипа на пилота. За Катар не се гледа с добро око и на не много облечените момичета с чадърите. Де Пюние обаче ще рекламира марката във втори и трети кръг – в Япония и Херес.

 

Още от фотосесията на Ранди и красивата дама, вижте в Тема в снимки!