Красимир Михайлов от Zedmoto Racing Team разгроми конкуренцията в румънския шампионат по мотоциклетизъм на гръцката писта Серес.

Българин спечели кръг от румънския шампионат по мотоциклетизъм на писта. Красимир Михайлов от Zedmoto Racing Team разгроми конкуренцията на писта Серес, като завърши първи в клас Б 600 Суперспорт. "Не беше лесно, но дадох всичко от себе си. Радвам се, че постигнах първата победа за отбора" - каза състезателят.

Михайлов даде и най-добро време на квалификациите, като по този начин си осигури първото стартово място. Краси Кърта, както е известен в падока, е на 28 години и е роден в Троян. С мотоциклетизъм се занимава от дете. Той е един от състезателите, участващи в дебютния състав на Zedmoto Racing Team. Освен с мотоциклетизъм на писта, той се занимава и със стънт - изпълнение на радикални маневри като каране на задна и на предна гума. Това е първото официално състезание за тима. "Има още много състезания, това е само първата ни победа", заяви пред журналисти Петър Лозанов - основател и мениджър на отбора. Амбициите на Zedmoto Racing Team са за пълна доминация в родния и балканския шампионат.