MV Agusta обяви официалното отваряне на дизайнерското си студио за мотори в Монако - Monaco Design Studio, специална локация за най-необикновените им и уникални модели. Там се предлагат изцяло персонализирани версии на най-престижните модели на марката за ексклузивната наслада на техните горди собственици.  
 
Вирджинио Ферари, трикратен италиански и световен шампион е основател и собственик на студиото. Той има дълга история на приятелство и сътрудничество с MV Agusta, когато става техен официален вносител в Монако още през 1998.  
 
Тимур Сардаров, главният изпълнителен директор на MV Agusta Motor S.p.A, се изказа по темата: „Ако трябваше да има само едно място, където да се усъвършенства/подобри престижът и ексклузивността на MV Agusta, то това е Монако, а човекът начело е Вирджинио Ферари.“ 
 
У нас MV Agusta се представлява от Сенакс ООД, една от водещите компании на авто-мото пазара с повече от 25 годишна история и опит. Желаещите имат възможност да направят тест драйв в шоурума на фирмата в Дружба 2, бул. Цветан Лазаров 92 на моделите на Benelli, KYMCO и MV Agusta. 
 
Последните години фирмата развива нова продуктова линия под бранда Мотопойнт, която покрива целия спектър мото продукти и аксесоари на марките ARAI, RST, Zandona, Interphone и LIQUI MOLLY, които можете да намерите на www.motopoint.bg.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.