С идването на топлото време, Калин Врачански отново се посвети на любимата си страст - моторите. Той нямаше как да пропусне представянето на нов модел на легендарен британски бранд и разбира се, да го изпробва. 

Актьорът и още родни звезди уважиха идването в България на най-новата приключенска машина. Това се случи вчера на официалния Оpen House на Tiger GT PRO от Triumph.

Ники Кънчев и Наско от Б.Т.Р. също са сред страстните почитатели на приключенския дух и високите скорости, затова дойдоха лично да разгледат уникалния Tiger GT PRO. Въпреки че е луд фен на моторите, Наско все още не се престрашава да кара. Изпълнителят с радост сподели, че бандата му се готви най-после да забие на открито - на 27.06. в Амфитеатър „Дамасцена“ в Павел Баня.

Всички бяха впечатлени от факта, че моторът е част от серията Tiger, чиито модели са включени в най-новия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“, където машините са част от уникални каскади.

По време на ивента, съобразен с всички мерки за безопасност, настроението беше приповдигнато благодарение на уникалните безалкохолни коктейли на инициативата BAR IN A JAR, а всеки, който се снима със звяра до 19-ти юли, щe има възможност за невероятно еднодневно приключение в Турлашката къща в с. Узана.

Калин Врачански направи няколко теста на мотора, като с последния пое дори по магистралата. Актьорът сподели, че в момента посвещава много време на любимата си страст и предимно пътува, най-често до любимата каравана в къмпинг "Градина".

Моторът Tiger 900 GT дава превъзходен пътен комфорт и тройна способност на двигателя, изграден с изцяло нова агресивна нагласа и стил. Той комбинира ново шаси, пъргаво динамично управление и технология за подобряване на возенето, за да задоволи напълно вашия приключенски дух.