Петкратният шампион на България Димитър Илиев представи новия си отбор БТК ADSL Rally Team, с който ще се състезава този сезон.

„БТК” за първи път подкрепя отбор в Националния рали шампионат тази година и избра новото си лице, тъй като най-пълно отразява ценностите и целите и компанията. Лично главният изпълнителен директор на фирмата г-н Бернар Москени представи новото лого и новата визия на колата на Митко Илиев и навигатора му Янаки Янакиев пред сградата на Телефонната палата в София.

„Мисля, че за всеки състезател би било гордост да носи името на БТК ADSL. Изключително съм горд и щастлив от нашето сътрудничество. Надявам се, че с тяхната подкрепа да докажем отново, че можем да сме шампиони. Ние сме доказали, че можем да постигаме добри резултати. На ниво сме и подготвени. Когато човек се труди добре, резултатите винаги са на лице. Цел номер едно ни е рали шампионата на България. Искаме да защитим нашата титла. Надявам се да се справим добре със задачата. Това е може би най-надеждният автомобил и сравнително конкурентен. Печелили сме много състезания с подобен автомобил. Извън България имаме скромни намерения. Пуснали сме и заявка за Европейския шампионат, оставили сме си вратичка. Догодина голямата ни цел е Рали България, което може би ще е кръг от Световния шампионат и искаме за това състезание да сме на световно ниво”, сподели Димитър Илиев за Гонг.



„БТК се трансформира все по-убедително в динамичен и ефективен телеком и това са две от водещите ни ценности”, заяви Бернар Москени при представянето на автомобила. „Знаем, че Митко има много фенове сред нашите клиенти и избрахме да подкрепим именно него, защото сме водещият телеком в страната и като такъв искаме да се асоциираме само с най-добрите”, добави още г-н Москени.