Новият TRK 502 модел на Benelli успя да надмине всички очаквания, достигайки първо място в класацията на мотоциклетите в Италия този юни, с продажба от 718 мотора. Това не е никаква изненада, ако погледнем характеристиките му. Моделът притежава мощен и компактен 2-цилиндров двигател, ергономичен дизайн, ефективно окачване и мощност от 48 к.с. Той е достъпен в три цвята – бяло, тъмночервено и сиво.  
 

Benelli TRK 502

източник: Сенакс

В допълнение, общият пазарен дял на Benelli и Keeway вече се равнява на 14,5%, което ги поставя на челната позиция на пазара в цяла Италия. Това е още по-впечатляващо като се вземе предвид факта, че пазарът е претърпял растеж от 55% през изминалата година.  
 
У нас също се наблюдава забележителен подем в интереса и продажбите на мотори Benelli. Марката се представлява на пазара от Сенакс ООД и желаещите имат възможност да направят тест драйв, в шоурума на фирмата в Дружба 2, бул. Цветан Лазаров 92. Там може да намерите още моделите на Benelli, KYMCO и MV Agusta.  


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.