Работата на автодилъра на пръв поглед изглежда спокойна. Стоиш в автокъщата, убеждаваш посетителите да си купят възможно най-скъпия автомобил и за да ги убедиш в качествата на колата им позволяваш да направят тест драйв, возиш се докато клиентът прави няколко кръгчета, след което сключваш договор и взимаш комисионна.

Е, ако видите, на какво е подложен клетия автодилър от това видео може би ще си промените мнението. Човекът става жертва на скрита камера, в която главно действащо лице е легендата от НАСКАР Джеф Гордън.

Гордън е дегизиран, така че да не може да бъде разпознат и се превръща в човек на средна възраст, който уж си търси нова кола. Погледът му се спира на лъскавия Шевролет Камаро, а видял възможността да сключи сделка, автодилърът веднага започва да убеждава Гордън да си купи автомобила.

Гордън получава предложение да направи и тест драйв, за да се убеди в способностите на автомобила. В първия момент пилотът обяснява, че не е сигурен, че изобщо може да кара такава мощна кола, тъй като досега е карал миниван. Гордън все пак се качва в мощната кола, а какво става след това с клетия автодилър вижте във видеото.