2020 година! Някои си мислеха, че по това време летящите коли ще са на всеки ъгъл. Дори че телепортирането ще е факт и ще пътуваме до другия край на света в един миг. Не било писано явно. И слава Богу! Защото ние харесваме нашите коли на земята. И колкото повече време прекарваме с тях на пътя, толкова по-добре. За да покажем какво са те за всички нас – автомобилните фенове, се събираме за 11-ти пореден път в Интер Експо Център на 07 и 08 Март.

10 години! Да, всъщност точно 10 години изминаха от първия Volkswagen Club Fest. Объркващо, нали? И сега, както и тогава, членовете на „Клуб на привържениците на Фолксваген в България“ доброволно и напълно безвъзмездно подготвят, организират и провеждат този автомобилен празник. Отделят от свободното си време и влагат цялата си енергия и емоция. Именно тези техни усилия привличат нови и нови фенове. Всяка година.

Volkswagen! Свикнахме да виждаме много и най-различни по време на тези 11 поредни издания. Нови, тунинговани, реставрирани, състезателни... А също и Ауди, Сеат, Шкода ... Някои ще кажат нищо ново ... И ще сгрешат! Миналата година за първи път в залите имаше един мотициклет Volkswagen. Вярно, т.нар. самоделка. Но уникален! Е, тази година решихме да доразвием идеята с нещо ново ... Двуколесни, обикновено червени, винаги огнени и шампионски ...

Естествено от концерна ... Предполагам се сещате вече? Заповядайте и разберете повече!

10 тона! Колко всъщност е било теглото на най-масивния участник до сега на феста? Едно е сигурно – тази година този рекорд ще бъде подобрен! Колко колела на една ос ще има претендентът за титлата? С каква категория може да се управлява? Колко е дълъг? Все въпроси, които ще намерят отговор на 07 и 08 Март!

1000 к.с.! Магична бариера, що се отнася да автомобилна мощ. Е, тази година за първи път в залите ще има автомобили (множествено число) с мощност над 1000 к.с. В повечето случаи не разкриваме участниците във Volkswagen Club Fest. И сега няма да го направим. Тунинговани или „сток“ са тези кончета? Ще трябва да дойдете и да разберете сами.

8 март! Случайно или не, тази година вторият ден от Volkswagen Club Fest 2020 съвпада с тази дата, която някои празнуват, някои не. Но пък ние сме приготвили интересна изненада за всички дами, които ще дойдат на феста на 8 март. Защото това е най-малкото, което можем да направим за това, че ни търпят с нашите порастнали играчки.

Volkswagen Club Fest 2020! Дали ще бъде отново същия? Да, със сигурност. Забавен, интересен, завлядавящ, приятелски, фенски! Дали ще бъде различен?! Обзалагаме се, че тази година ще надминем всичките ви очаквания! На 7 и 8 март от 10:00 до 18:00 часа!

„От фенове за фенове”!