Във връзка с празника на Бургас, АСК Вромос съвместно с Община Бургас организира автомобилно шоу състезание „Автокеч“.

Това е автомобилно шоу състезание, в което група автомобили се нареждат в малък затворен участък и след подаване на официален старт надпреварата започва. Целта на всеки участник е да нанесе колкото се може повече и по-значителни щети на автомобилите, на своите опоненти. Предвид малкия сектор в който колите за затворени, същите не могат да развиват скорост която да бъде опасна за участниците в шоуто. Удари в автомобила от страната на водача са забранени. Шесте отцелели коли от двете серии оформят полуфинал, а трите останали в движение след него се класират за финала.

Всеки който иска да вземе участие трябва да заплати 50 лв. такса като за тази сума получава автомобил за състезанието. Единственото условие е участниците да си осигурят акумулатор и гориво. Броя на автомобилите е ограничен, и всяка по-висока оферта от 50 лв. ще получи приоритет при избор на кола за участие.

Събитието ще се проведе между тренировъчните терени на стадион Черноморев в кв. Акациите, Бургас. Началото на надпреварата е от 14:00 часа на 9 декември 2018 г. (неделя). Зрителите могат да паркират автомобилите си на паркинга на стадион Черноморец. Вход свободен!

За повече информация: https://www.facebook.com/events/738039673217995/

Записвания за участие: 0887 435 035 - Петър Петров