Шампионът в европейския дрифт шампионат, пилотът Тодор Дунев ще завърши по подобаващ начин годината на организираното от Дунев Моторспорт Дрифт Шоу тази неделя. Дунев се се пребори с дрифт елита на Стария континент и заслужено спечели титлата крал на дрифта в Европа, което се случва за първи път в историята на най-младия и атрактивен автомобилен спорт.

„Целта за догодина е висока разбира се, имайки предвид титлата в европейския дрифт шампионат. Но вече гледам напред към следващата година. Това, което се случи е наистина прекрасно, но гледам да се съсредоточа към това, което ми предстои. Иска ми се да участвам в Щатите и евентуално в Япония някой хубав ден. Стига да имаме средства и подходящ автомобил, който да подготвим, за да мога да взема участие в така да се каже – върха на дрифта. Примерно за Щатите без спонсор на местно ниво ще е много трудно”, коментира Тодор Дунев.

Дунев Моторспорт ще даде възможност още веднъж на зрители и пилоти да се докоснат до изключителната атмосфера на дрифта тази неделя на картинг писта ДМС в Студентски град в София от 9.00 часа. Много от най-силните коли вече са в зимния сезон за подготовка за 2011-та година, но въпреки това шоуто и атмосферата ще си струват, уверяват организаторите.