През тази година отборът на "Стайков Рейсинг" ще вземе участие в Националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут. 

Пилот на отбора ще е Камен Василев, като това ще бъде дебютният му сезон. 

Мениджър и ментор на Василев ще бъде планинския шампион за 2013 година и двукратен рали шампион на България Пламен Стайков, който през миналия сезон стана носител на европейския рали трофей в клас ERT2, както и Балкански шампион.

източник: Lap.bg

Първото състезание за отбора ще бъде през този уикенд на „Писта Бургас“, където ще се проведе първия кръг от националния шампионат. Камен Василев ще седне зад волана на Mitsubishi Lancer Evo 9 и ще се състезава в група “макси“ и клас HC2. 

Преди началото на сезона, отборът направи няколко теста на писта „Дракон“, като основната задача по време на изпитанията бе адаптацията на пилота към автомобила.

"През този сезон няма да гоним класиране. Основната задача пред Камен ще бъде завършване на всички състезания през сезона. Много е важно през тази година той да натрупа необходимия опит, за да може през следващата година да гони и по-добри резултати в класирането“, сподели ментора на пилота в навечерието на старта в Бургас.