Силна конкуренция от 12 пилоти очаква Иван Влъчков в серия Туринг във втория кръг от Националния шампионат на Затворен маршрут - Писта Енеос. Надпреварата ще се проведе идния уикенд на писта Дракон край Пловдив. 

Петкраният шампион в класа отново ще се състезава с добре познатия автомобил Хонда Сивик за екипа на АСК Дамасцена-Казанлък. Заради повредена трегерна шайба той не завърши първия кръг в Бургас преди 2 седмици.

Сега на трасето край Калояново също няма да му е лесно. Сред заявените общо 13 състезатели е победителят от Бургас Кольо Карастоянов също от АСК Дамасцена-Казанлък с Хонда Сивик.

Силната конкуренция в групата допълват Косю Йорданов (Green Fox Motorsport, Рено Меган), Стоил Неков (АСК Елена Тийм, Honda Civic) и ветеранът Стоян Апостолов (АСК Елена Тийм, Honda Civic). За първи път в този клас ще кара Кристиян Христов с Хонда Сивик от Ефко Рейсинг Казанлък. 

- Ще се борим за победата, след като не завърших в Бургас. Очаква ни много силна конкуренция, заяви Влъчков. 

- Направихме някои дребни промени по колата. Благодарим на Стоян Стоянов и Николай Мончев за подкрепата, както и на новия ни спонсор HTI България. Без тях нямаше да мога да участвам, коментира още той.