Дрифт шоу, картинг състезание и изпълнения на живо са част от програмата на Red Bull Showrun Plovdiv!

На 25-ти юни звездата на Formula 1, Дейвид Култард, ще покаже истинската мощ на болид RB 7 в демонстрация на Гребна база Пловдив!

Трасето е дълго почти 1км, а мощността на колата е 800 конски сили.

Освен уксорения от 0 до 100 за няколко секунди, донъти и други фигури със състезателната кола, зрителите ще имат възможността да се насладят на 2-часово шоу, изпълнено със спиращи дъха изненади.

В програмата на събитието се включват любимите на българската публика поп изпълнители 100 кила и Маги Джанаварова; екстремно бързите момичета от дрифт такси; Red Bull атлетът, гуру на водните спортове - Никола Абаджиев и най-бързите в света електрически картове Kinetic, направени в България.

Човекът, готов да напише докторат за формула 1 – Момчил Манчев ще се погрижи зрителите да са добре информирани, за всичко, което се случва на терен.

Седящите билети за събитието бяха изчерпани за по-малко от седмица, но зоната за правостоящи е с капацитет 10 000 човека.

Гребна база ще се превърна в своеобразно Formula 1 селище. Тематични изложби, Red Bull Shop с любимите ни продукти от серията Red Bull Racing, възможност за снимки с болид и спечелване на шапки с подпис от самия Дейвид Култард са още някои от атракциите, които очакват дошлите на място.

Главен организатор на събитието е Red Bull и се случва с покрепата на Logitech, Vivacom, SportDepot и Queen's Diamond.

Mоже да видите повече за събитието на: www.redbull.com/showrunplovdiv, както и във Facebook страницата.