Чисто нов Harley Davidson Sportster Iron 883, модел от последната година е наградата за един от феновете, посетил Калиакра Рок Фест от 1-ви до 3-ти юли със закупен тридневен билет.

Освен среща с рок идолите - Motley Crue, Scorpions и Dream Theater щастливецът ще се “срещне” съвсем от близо и с легендарния Harley Davidson, който ще стане негова собственост.

Избраният от организаторите на феста модел е представител на най-дълго произвежданата серия Sportster (повече от 50 години) на емблематичната марка. Моторът ще бъде и първото нещо, което ще посрещне рок феновете на стадиона в Каварна. За този модел, маркетинг-директорът на марката, при представянето му се изказва просто и ясно: “Той има типичното old school излъчване, модерна возия и неограничени възможности за тунинг според желнията на притежателя му”. За първи път тази година ще бъде предоставена и толкова свързана с Рока награда.

Четвъртото издание на Калиакра Рок Фест 09 ще се проведе от 1-ви до 3-ти юли в Каварна. Откриването е на 1-ви юли с първя концерт на глем рок бандата MOTLEY CRUE в България. На 2-ри юли ни очаква изцяло немска рок вечер с легендите SCORPIONS, подкрепени от Blind Guardian и Edguy. На финалa ще се сблъскаме с прогресив бандата DREAM THEATER и Cynic.

Билетите за фестивала са в продажба в Билетния център на НДК, мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg с цена за тридневен билет – 100лв, за еднодневен билет - 55лв.