Писта Хасково ще бъде следващото 4-о за сезона състезание за Иван Влъчков в шампионата на Затворен маршрут в серия Туринг. Надпреварата ще се състои идния уикенд по улиците на града. За последно такава имаше през 2018 г.

Пилотът на АСК Дамасцена-Казанлък спечели предния кръг в Стара Загора и поведе в генералното класиране. Той има 2 победи и едно 5-о място в София, където получи технически проблем. Сега в Хасково той ще гони нов успех.

На пистата ще го очаква сериозна конкуренция. На линия са Кольо Карастоянов също от екипа на АСК Дамасцена-Казанлък, който спечели Писта София, Косю Йорданов с Рено Меган, Стоян Апостолов с Хонда Сивик и неговия съотборник в Елена Тим Стоил Неков (Хонда Сивик). Ще кара и шефът на АСК Стара Загора Илия Бояджиев.

"Очаква ни много сериозна конкуренция, заяви Влъчков. - Подготвени сме ако завали. Имаме достатъчно нови гуми за дъжд, а и самият аз нямам притеснения от мокри трасета. Нямаше смисъл да правим някакви специални промени след Стара Загора. Ще променяме евентуално настройките в момента, в който завали. Благодаря на Стоян Стоянов и Николай Мончев за подкрепата."