Лошото момиче на българската музика е във великолепна форма и въпреки натоварения си до Коледа график отдели време да разгледа Автомобилен салон София 2019

Жана Бергендорф посети щанда на индийската марка Mahindra вчера. Лошото момиче на българската музика, което наскоро като по чудо спечели 250 000 лв. с билетче от Националната лотария, е във великолепна форма и дори бе със стилен бизнес костюм.

Талантливата певица, която заедно с EQUINOX представи България в Евровизия през 2018 г., а наскоро се включи в инициативата „За теб“, подкрепяща жертвите на домашно насилие, ще пусне в ефира нов сингъл. Графикът на Жана е буквално претоварен и е запълнен с участия до Коледа, но тя все пак намери време да посети Автомобилен салон София 2019 и полюбопитства що за марка е Mahindra, привлечена от компактния градски кросоувър KUV100, чийто фейслифт направи своя официален дебют на изложението. 

Особено любопитен й се стори фактът, че кокетното автомобилче тази пролет влезе в ролята на папамобил при посещението на Негово Светейшество папа Франциск в Мозамбик. 

Звездата дори остави автограф за новото издание на Аstreco Holding, част от чиято структура е Astreco Motors, официален представител на Mahindra за България. 

Буквално в самото навечерие на Автомобилен салон София 2019 компанията осигури фейслифтовете на двата ключови за марката модела – градския кросоувър KUV100 и 7-местния високопроходим XUV500. Със специалната си стартова цена от 20 840 лв. с ДДС компактният 3,7-метров модел успя да влезе в топ 5 на най-евтините и изгодни автомобили на изложението.