Извънредното положение във връзка с разпространението на COVID-19 промени неочаквано начина ни на живот през последните месеци. 

 
Вярвайки, че може да бъде положителната промяна в живота на своите клиенти, родното представителство на Suzuki обяви въвеждането на промоционална лизингова програма, по условията на която то поема изплащането на месечните вноски през първите 6 месеца от лизинговия договор. 

Така клиентът ще се чувства сигурен и спокоен при покупката на своя нов автомобил, и ще се наслаждава максимално на шофирането.     
 
Промоционалното предложение е насочено към крайни клиенти, които имат нужда и желание да се сдобият с нов надежден и икономичен автомобил, без да се притесняват за лизинговите вноски през първата половин година от договора. 

В допълнение на това уникално предимство, клиентът ще се възползва и от преференциален лихвен процент от 2.40 %.   
 
“Специалното време, в което живеем днес, провокира създаването на специалната ни лизингова програма #FeelSafe, която има за цел да подпомогне клиентите ни при покупката на нов автомобил Suzuki, като ние покрием вместо тях разходите за лизинговите вноски през първите 6 месеца”, поясняват от офиса на официалния вносител на японската марка.   
 
За пълните условия по програмата #FeelSafe посетете: https://suzuki.bg/promocii/vzemi-nov-avtomobil-suzuki-s-promocionalnata-lizingovaprograma-feelsafe-i-spesti-vnoskite-za-parvite-6-meseca