В София беше открито най-голямото мотоциклетно изложение. Над 160 двуколесни звяра на 18 световни марки, сред които и значителен на брой премиери за страната ни, превръщат събитието в изключително преживяване за любителите на високия адреналин.

На 934 кв. м. в Sofia Ring Mall са изложени мотоциклети и скутери на най-известните марки в моторния бранш на две колела.

Изложението беше открито от заместник-министърът на икономиката Любомир Петров, който коментира пред журналистите, че е запален мото фен. 

Изложението е представено с марките Peugeot, Honda, KTM, Kawasaki, Harley Davidson, Yamaha, Suzuki, Piaggio, Gilera, Vespa, MV Agusta, Aprilia, Keeway, Ducati, Scrambler Ducati, Kymko, Moto Guzzi и Husqvarna.

Вносителите са подготвили томбола и страхотни подаръци за посетителите. А най-големият подарък за тях е, че Sofia MotoRing Expo е с безплатен вход! Безплатен за всички гости е и уникален мото-симулатор. 

Освен това, в Sofia Ring Mall те имат шанс да се засекат с най-известните професионални и звездни мотористи в България, които няма да пропуснат да навестят събитието на годината, продължаващо от 25 март до 3 април на Ниво 1 в Sofia Ring Mall.
 


 

Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS