Сензацията в американския IndyCar – Линдс Брюър, разкри, че е била принудена да преустанови качването на снимки в социалните мрежи след последната гореща публикация. Русокосият ангел публикува снимка по розови бикини, след което е получила стотици снимки от мъже, които са изпращали снимки на своите полови членове.

Цялата галерия на "Русия ангел" - Линдси Брюър, може да разгледате в този линк

Брюър е считана за бъдеща звезда в мотоспорта, като има над един милион последователи в Instagram и редува да качва снимки от пистите или на някой плаж с оскъдно бельо. Въпреки това тя е била принудена да прекрати качването на „горещите фотоси”, след като редица мъже са и пращали снимки на членовете си, гарнирани с любовни поеми.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy monday💕 @revolve

A post shared by Lindsay Brewer (@lindsaymariebrewer) on

Това призна самата тя в набиращото популярност приложение TikTok. „Понякога те прекаляват. Дори получих и видеа”, каза тя.

Понастоящем Линдзи залага на маркетинг-професията си с някои от състезателните вериги във втората лига, като е започнала да кара картинг на 11-годишна възраст. След това тя печели полярност, след като триумфира в регионално планинско първенство само година по-късно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello November🍂 @revolve

A post shared by Lindsay Brewer (@lindsaymariebrewer) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Having my @f1 fan girl moment🏎🤩

A post shared by Lindsay Brewer (@lindsaymariebrewer) on