В рамките на Автомобилен Салон София 2019 широката публика ще има възможността да се запознае с най-новите модели на щанда на Renault – петото поколение на Clio, второто издание на Captur, новото ZOE и горещият хечбек Megane R.S. Trophy.

Новото Renault Clio изпъква с своя съблазнителен дизайн, който е една от основните отличителни черти на емблематичния хечбек. Изложеният модел е в ниво на оборудване R.S. Line, предлагащо по-агресивна и спортна визия.

Посетителите ще имат възможността да се запознаят отблизо и с напълно обновения екстериор и интериор на новото електрическо Renault ZOE, което надгражда обещанието на марката за устойчива градска мобилност с подобрени мощност, автономност и технологии на борда.

По-малко от месец след първата си официална премиера, новото Renault Captur също ще направи своя дебют пред българска публика. Изцяло обновеният градския кросоувър демонстрира откривателската си същност и авантюристичен характер, както и една от множеството си персонализации, налични за стилния модел. Марката Renault напомня на посетителите и за традициите си в моторните спортове, представяйки новото Renault Megane R.S. Trophy.

Новото попълнение в R.S. гамата носи духа на рекордите за най-бърз автомобил с предно предаване, които бяха поставени на пистите „Нюрбургринг” и „Спа” тази година.

Изложението е до 20 октомври, а работното време е до 19:30 през делничните дни и 20:00 часа в събота и неделя, а залите отварят в 10:30 часа в четвъртък и петък, и в 10:00 часа в събота и неделя.