В зоната Пътна полиция на Автомобилен салон София 2019 може да видите оборудването и техническите средства, които „Пътна полиция“ ползва при акции и регулярния контрол за безопасност на движението по пътищата.

На изложението служители на Главна дирекция „Национална полиция“ и СДВР ще задоволят любопитството на изкушените от техниката и технологиите за контрол. 

Е, при желание от Ваша страна, може да Ви връчат и някой невръчен електронен фиш, но със сигурност ще Ви кажат и какво да правите, ако сте платили глобата, а тя стои като неплатена в системата на МВР. Все пак смелостта трябва да се възнаграждава. Тъй наречените "триноги" камери могат са засекат скоростта на автомобила от доста далечно разстояние, така че е най-разумно да се кара по правилата на движение по пътищата.

Човекът на GONG.BG на изложението Николай Пашкуров пожела от органите на реда проверка, която показа, че той е изряден шофьор.

Автомобилен салон София 2019 от 12 до 20 октомври в Интер Експо Център в столицата. Като работното време в делничните дни е от 10:30 до 19:30 часа, а в събота и неделя работното време е удължено – от 10:00 до 20:00 часа, вместо както беше досега до 19:30 часа.