Екипът на Премиум Рали София – Свети Влас разкри подробности за Сезон 2019 по време на едно специално парти, което разтърси THEATRO Club на 6-ти юни. 

Със своето откриване клубът се превърна в любимо място на стотици. Една от причините е уникалната концепция - THEATRO предлага съчетание от live концерт и вълнуваща клубна вечер - в едно! Всеки четвъртък, петък и събота, той става убежище за ценителите на добрата музика и стойностните моменти на забавление.

Четвъртък, 6-ти юни, беше особено вълнуващ за всички автомобилни фенове и почитатели на нощните забавления. Те се насладиха на готините коли пред THEATRO, гостоприемството на клуба и незабравимото парти. Benzin.bg и Orlen Oil представиха брандираната изцяло с индивидуален дизайн Alfa Romeo 4C. 

От Auto Bavaria - официален М дилър, също показаха нещо впечатляващо, а именно BMW M5, която тази година ще е пилотна кола в предстоящото Рали. Организаторите разкриха и една от колите „Талисмани“ в Сезон 2019 - Mercedes-Benz G 65 AMG Edition One, един рядък автомобил, предоставен специално от дългогодишните партньори на Ралито Eurolink.

Мероприятието бе посетено от над 200 избрани госта: участници, партньори и приятели на Премиум Рали София - Свети Влас. За тях бе подготвена специална програма, по време на която бяха разкрити детайли за маршрута и изпитанията в предстоящото Рали. Организаторите разказаха и за събитията, които планират да осъществят през 2019 година - очакваме ги с нетърпение!

За първи път бе представено и официалното видео от изпълненото с много вълнуващи моменти Supercars Meeting 2019, което се проведе на 10-12 Май, съвместно със SpeedSector в Гърция.

Премиум Рали София – Свети Влас стартира на 19-ти Юни от Хотел „Маринела“ в гр. София и ще финишира на 22-ри Юни в Свети Влас. Основните дестинации в Ралито тази година са София, Букурещ, писта МоторПарк Румъния, Варна и Свети Влас. Издаваме, че остават само 5 свободни места за участие и всеки желаещ да стане част от това вълнуващо приключение, може да го направи на: www.premiumrally.com.