Рене Грасие стана много известна покрай факта, че прецени да се развива като актриса във „филми за възрастни”. След като допреди това участваше в моторни надпревари, едрогърдата брюнетка остави спортната си любов и взе решение да изкарва повече пари, след като кариерата и с колите не носеше необходимите дивиденти.

ЦЯЛАТА ГАЛЕРИЯ НА РЕНЕ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ И ТУК!

Звездата от порното винаги караше „супер коли”, но сега, след като стана популярна в порнопродукциите тя отново реши да се върне към това да се вози с високите скорости. 

„Не вярвам, че те са напреднали повече от момента, в който се отказах да карам. Не знам защо не ми дават да се завърна, но ще продължавам да искам да се върна на решетката. Няма и да спра да участвам в порнофилмите, тъй като това ми носи голяма сума пари”, каза тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What do you think I’m thinking about? 🧐

A post shared by RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) on

Грасие се състезава седем години и пред австралийските медии тя призна, че не е получила никакви пари, след което е дошло решението за порното. Тя получава по 20 хиляди долара за всеки филм и снимки. Същевременно в своя профил тя не пропуска и да пуска от време на време кадри на своя "огнено червен" Ford Mustang.