Младата надежда на спорта в България - Никола Цолов известен извън страната си като "Българския Лъв" отново развя националния трибагреник на престижния шамионат от Световните картинг серии – WSK провел се в Сарно, Италия. 

На финала след оспорвана битка той финишира 2-ри зад пилота на RedBul от Обединеното Кралство – Арвид Линдблад, след като беше най-бърз през целия уикенд. Това бе 3-ото състезание от WSK Euro сериите и втори пореден Pole позишън за Цолов, като този път даде по-добро време дори от горния клас машини - KZ. 

В шампионата Цолов се класира 4-ти с равен брой точки редом с 3-тия Тимек Кухарчик от Полша, поради проблеми в предния кръг.

 Във втория кръг, който се проведе на пистата в Адрия, нашата звезда на финала успя да изпревари 26-ма и да финишира от последен 5-ти, но поради техническа повреда постижението не беше зачетено. 

Цолов започва много силно този сезон и според специалисти талантът му тепърва предстои да се разгърне и най-доброто за него предстои.

Сезонът за пилота ни продължава със състезания от Европейския и Световния шампионат на CIK-FIA, където Никола ще се бори за титлите.