Peugeot Design Lab, студиото за дизайн на Peugeot, оставя своя отпечатък върху гама продукти от ежедневнието.  

Техният отличителен стил, ергономия и качество на изработка, олицетворяват препозиционирането на марката. Новите лайфстайл аксесоари са на разположение в няколко тематични колекции: Peugeot Sport, LEGEND, Electric, 208, 2008 и корпоративна. Емблематичните химикалки, чаши и чадъри могат да бъдат поръчани в електронния магазин на  Peugeot -  www.webstore.peugeot.bg.

Дизайнерите на Peugeot Design Lab са се погрижили за стила, графиките, ергономията и качеството на изработка на всеки предмет, за да оформят уникалната му идентичност. 
- Химикалките са направени от метал и имат умна система за затваряне „ със завъртане“. Стилът им комбинира остри линии и меки извивки по аналогия на последните модели на PEUGEOT. 
- Керамичните чаши имат специфична геометрична дръжка, която е препратка към решетките на най-новите модели на PEUGEOT. 
- Чадърите са с ергономична дръжка (според модела), която улеснява захвата. Подплатата гарантира издръжливостта и подобрява стила, а цветните щрихи на спиците персонализират чадърите (в зависимост от модела)  . 

За да удовлетворят потребностите на феновете на Peugeot в тематичните колекции се предлагат 5 химикалки, 5 чаши и 7 чадъра за ежедневна употреба. 

Феновете на високите скорости ще изберат колекцията Peugeot Sport. Привържениците на ретро стила ще се спрат на LEGEND колекцията, предметите от която са обозначени с емблематичния позлатен Лъв на черен или бял фон. 

Серията Electric със сини или зелени нюанси е подходяща за технически ориентираните. Те ще се спрат и на колекциите 208 или  2008. Корпоративната Peugeot колекция се отличава с меки и елегантни линии и ще задоволи феновете на марката. 

Новите химикалки, чаши и чадъри, са на разположение в електронния магазин на Peugeot – www.webstore.peugeot.bg. 

Тези нови лайфстайл продукти допълват серията куфари и дрехи Peugeot Legend и Legent 504,  проектирани също от Peugeot Design Lab.