Доста вълнуващ е щандът на Citroën на Автомобилен Салон София 2019, на който посетителите ще видят обновената моделна гама и иновативни технологии в годината на първото столетие на Citroën. 

Щандът е вдъхновен от концепцията на марката за съвременен градски шоурум, La Maison Citroën, който напомня на комфортна зона за живеене. Показани ще бъдат моделите от хармоничната обновена моделна гама на Citroën. Всички модели се отличават с дързък дизайн и изключителен комфорт, плод на 100-годишния опит в тази сфера. Citroën ще демонстрира своята обновена, динамична, стилна и последователна моделна гама от 6 нови модела, лансирани от 2016 до днес. 

Моделите, които предлагат отличителен дизайн и уникален комфорт, плод на програмата Citroën Advanced Comfort, са начело с новия флагмански кросоувър Citroën C5 Aircross, който през 2020 г ще предложи и хибридна версия. Citroën продължава продуктовата си офанзива с целта до 2025 г всеки модел да има и електрическа версия. 

Освен него ще бъдат изложени бестселърът C3, представен през ноември 2016 г., новият C4 Cactus, чийто продажби през 2018 са 33% по-високи в сравнение с тези на предшественика му, първият кросоувър в гамата C3 Aircross, новият Berlingo, носител на престижните награди Best Buy Car of Europe 2019 на Auto Best и International Van of the Year 2019 съответно за пътническата и товарната версия. Най-големият експонат на щанда на марката ще бъде пътническият миниван SpaceTourer Business Lounge, който се предлага в три  дължини и е отличен избор за семейства, за споделени пътувания и за хора, работещи в сферата на транспортните услуги.